Het hebben van een horecazaak is erg leuk. U bent vol enthousiasme bezig met uw gasten, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aansturen van uw personeel. Maar hoe is dat personeel eigenlijk verzekerd bij ziekte? En wat als een gast letsel oploopt in uw zaak? Of als er een keukenbrand onstaat tijdens het flamberen van de nieuwe gerechten? Natuurlijk hopen we dat u hier nooit mee te maken krijgt, maar de kans is helaas aanwezig.
Om deze risico's het hoofd te bieden helpen wij u met de inventarisatie van deze risico's, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen staat.In de horeca zijn veel bedrijven actief. Hotels, cafetaria’s en restaurants, maar bijvoorbeeld ook cateringbedrijven en bowlingbanen. Hoewel elk bedrijf anders is, lopen horecabedrijven vergelijkbare risico’s. Deze hebben wij ondervangen in 1 verzekeringspakket voor de horeca.
Door de jarenlange ervaring en de samenwerking met horeca inkooporganisatie Horinko, kennen wij de risico's die in de horecabranche spelen. Hierdoor weet u zeker dat u een op maat gesneden verzekeringspakket krijgt !